INTERESSEN FOR JULEN ER TIL AT MÆRKE PÅ NAGS ELEVER

snoopy jul

Vi er nået december måned, og det kan mærkes. Rundt i byens gader er der hængt grangrene, og lyskæder. Den første sne er faldet, og man kan fornemme at julens indtrængen, står lige for døren. Ikke kun rundt i hjemmene bliver der pyntet op, men Nærum Gymnasium er også i fuld færd, med at forberede julen. Men hvad siger eleverne til det? -er det bare spild af tid?

____________________________________________________________________________Af Claire Thorsen, fredag d. 13 december 2013

Julestemningen spreder sig rundt omkring, og Nærum Gymnasium er ikke en undtagelse. I december måned bliver der nemlig hver morgen klokken 07.30, stillet julemorgenmad frem til de juleglade elever og lærere. Dette initiativ nyder mange elever godt af, og der er flere fordele ved det. Stine Bonne fra 2.D udtaler: ”Det er en virkelig hyggeligt ting, hvor der er god stemning, og lækker mad!
Det er en god måde lige at starte dagen på, lige at sidde sammen med vennerne og hygge! Normalt når jeg aldrig at få særlig meget morgenmad derhjemme så det er ret smart!”

Men ud over gratis morgenmad i de mørke december morgener, kan eleverne også nyde godt af diverse andre juleinitiativer, såsom juleklip torsdag d. 12 december, i tredje modul. Hertil blev der serveret gratis æbleskiver og varm kakao. Dette var et stort hit hos eleverne på gymnasiet. Stine Bonne udtaler: ”Sådan nogle små tiltag som æbleskiver i agoraen sætter bare et smil på alles læber, og juleoppyntningen er hyggelig. Det er godt skolen gør lidt for at skabe en god julestemning”

Eleverne er altså henrykte for at de små tiltag og goder, som gymnasiet sætter til rådighed, for at byde julen velkommen, og gøre den til noget specielt. Rundt i agoraen er der pyntet op, og i midten, står et enormt juletræ. Julestemningen glider for alvor ind rundt omkring, og det kan mærkes på eleverne. Stemningen rundt på gymnasiet er løftet, trods de kolde og mørke vintermorgener.

Den store indsats for at få julen og julestemningen bragt ind på det store gymnasium, har altså ikke bare været spild af tid. Eleverne synes at juletiltagene er hyggelige, og føler at det gør en forskel for skolen, og stemningen blandt eleverne at der bliver gjort så stor en indsats, for at give hverdagen, et præg af jul.

Skriv en kommentar